Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Vrijdag

Radio Hertogjansplace, een bruisende plek waar de muziek van de jaren ’60 tot 2000 de ether vult en luisteraars meeneemt op een nostalgische reis door de tijd.
Met het radioprogramma Jukebox Time, elke vrijdag van 20:00 tot 22:00, biedt DJ Aragorn een zorgvuldig samengestelde selectie van klassiekers die de harten van muziekliefhebbers sneller doet kloppen.

Het is niet alleen een radiostation, maar ook een gemeenschap waar mensen samen kunnen komen in de chatbox  https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 om te praten over muziek, herinneringen te delen en verzoekjes in te dienen voor hun favoriete nummers.

De website van Hertogjansplace is een schatkamer van informatie, niet alleen over het radiostation en de programma’s, maar ook over de rijke geschiedenis van Rotterdam.

En voor degenen die gepassioneerd zijn over muziek en radio, is er een oproep voor nieuwe DJ’s, mannen en vrouwen, die deel willen uitmaken van dit levendige team. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via janelburg@hotmail.nl.

Dit station en zijn gemeenschap belichamen de geest van de radio zoals die bedoeld was: interactief, verbindend en doordrenkt met de liefde voor muziek die generaties overstijgt. [|im_end|]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *