Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Zaterdag

Radio Hertogjansplace, de swingende sensatie die de ether vult met een eclectische mix van muziekgenres, van de nostalgische klanken van de jaren ’60 tot de hedendaagse hits van 2024.

Het is de plek waar popmuziek, blues, Nederlandstalige nummers, rock & roll, funk, rock en R&B samenkomen in een non-stop radioprogramma dat geen grenzen kent.
Luisteraars kunnen hun muzikale dorst lessen met een verzoekje via de jukebox op de website https://hertogjansplace.nl, of live chatten in de chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 terwijl ze genieten van de tunes.

En voor degenen die dromen van een carrière achter de microfoon, Radio Hertogjansplace zoekt altijd naar nieuwe DJ-talenten om hun team te versterken; een e-mail naar janelburg@hotmail.nl kan de eerste stap zijn naar radioglorie.

Met een rijke geschiedenis die zich uitstrekt over decennia, is Radio Hertogjansplace niet alleen een radiostation, maar een levend archief van muzikale herinneringen, een tijdmachine die luisteraars meeneemt op een reis door de tijd, van de swingende sixties tot de dynamische 2020s. Dus stem af, stuur je verzoekjes in, en wie weet, misschien ben jij de volgende stem die door de speakers van luisteraars over de hele wereld klinkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *