Radio Hertogjansplace
Programma

Programma Zaterdag

Radio Hertogjansplace lijkt een levendige online ontmoetingsplek te zijn voor muziekliefhebbers, waar de gouden tijden van verschillende muziekgenres herleven.

Met een breed scala aan muziekstijlen, van rock tot blues en soul, biedt dit station non-stop entertainment voor iedereen die op zoek is naar een muzikale reis door de tijd.
Het is een plek waar de nostalgie van de jaren ’60 tot het heden wordt gevierd, en waar luisteraars kunnen genieten van zowel klassieke hits als verborgen juweeltjes.

Bovendien, met een interactieve chatbox  https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255, biedt het station een platform voor muziekfans om met elkaar in contact te komen en hun passie voor muziek te delen.

En voor degenen die dromen van een carrière achter de microfoon, is er goed nieuws: Radio Hertogjansplace is op zoek naar nieuwe DJ’s! Dus als je een passie hebt voor muziek en je stem wilt laten horen, is dit je kans om deel uit te maken van een station dat de ether doet trillen met geweldige muziek en levendige gesprekken.

Voor meer informatie over het station en hoe je kunt deelnemen, bezoek hun website https://hertogjansplace.nl.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *