Radio Hertogjansplace
Programma

Programma Zondag

Duik in de nostalgische klanken van Oldies Night op Radio Hertogjansplace, waar de gouden hits van weleer weer tot leven komen.
Elke avond wordt een muzikale reis door de tijd aangeboden, van swingende jaren ’60 tot de iconische jaren ’80, waardoor luisteraars kunnen genieten van de klassiekers die nooit uit de mode raken.

Met een levendige chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 voor interactie en discussie, biedt het programma een unieke kans voor muziekliefhebbers om samen te komen en hun passie voor oldies te delen.

Bovendien is Radio Hertogjansplace op zoek naar enthousiaste DJ’s, mannen en vrouwen, die hun liefde voor muziek willen delen en deel willen uitmaken van een bruisend team. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via de janelburg@hotmail.nl voor meer informatie. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een radioprogramma dat de harten van vele luisteraars al heeft veroverd.

Bezoek de websitehttps://hertogjansplace.nl   voor meer details over het programma en hoe je kunt afstemmen op deze muzikale schatkist. Laat je meevoeren door de tijdloze melodieën en maak deel uit van de Oldies Night gemeenschap bij Radio Hertogjansplace.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *