Radio Hertogjansplace
Programma

Programma Maandag

Radio Hertogjanplace kondigt een non-stop muziekmarathon aan die je oren zal verwennen met de zoetste melodieën en de meest swingende beats!

Deze maandag transformeert de ether in een ononderbroken feest van klanken, waarbij luisteraars de unieke kans krijgen om hun favoriete nummers aan te vragen via de magische Jukebox op de website https://hertogjansplace.nl.

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt de gezellige chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255  de perfecte plek om te kletsen, te lachen en nieuwe vrienden te maken terwijl je geniet van de muziek.

Maar wacht, er is meer! Radio Hertogjanplace is op zoek naar nieuwe DJ’s, mannen en vrouwen die met hun muzikale talent en charismatische stem de luisteraars kunnen betoveren.
Dus, als je droomt van de microfoon en het mengpaneel, stuur dan je demo naar janelburg@hotmal.nl en wie weet word jij de nieuwe ster van de radio!

Stap in de wereld van Radio Hertogjanplace, waar de muziek nooit stopt en de gezelligheid nooit eindigt. Tune in, vraag aan, en wie weet, draai jij binnenkort zelf de platen als de nieuwste DJ sensatie!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *