Radio Hertogjansplace
Programma

Programma Dinsdag

Radio Hertogjansplace nodigt iedereen uit om de dansschoenen aan te trekken voor een onvergetelijke Disco-Night. Met de charismatische Dj Aragorn aan het roer, belooft het een avond te worden vol met de meest swingende disco-hits. Van 20:00 tot 22:00 uur zal de muziek niet alleen de luisteraars thuis bereiken, maar ook de harten van degenen die live meechatten https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 en hun verzoeknummers delen. Het is een kans om niet alleen te genieten van geweldige muziek, maar ook om deel te nemen aan een gemeenschap van disco-liefhebbers.

Voor degenen die dromen van achter de draaitafels staan, biedt Radio Hertogjansplace een gouden kans. Ze zijn op zoek naar gepassioneerde Dj’s van alle geslachten om zich bij hun team aan te sluiten en de luisteraars te vermaken. Het is een uitnodiging om je talent te delen en misschien wel de volgende ster van de disco-avonden te worden. Geïnteresseerden kunnen hun enthousiasme kenbaar maken via janelburg@hotmail.nl, een stap die de deur kan openen naar een spannende rol binnen het radiostation.

De website van Radio Hertogjansplace https://hertogjansplace.nl staat vol met informatie voor degenen die meer willen weten over hoe ze deel kunnen uitmaken van deze muzikale familie. Het is een bron van inspiratie en een springplank voor aspirant Dj’s en muziekliefhebbers. Met een bezoek aan de website kan men ontdekken hoe men kan bijdragen aan de rijke geschiedenis van de disco en tegelijkertijd nieuwe vrienden maken binnen de gemeenschap.

Disco-Night is niet zomaar een evenement; het is een viering van muziek, dans en de onverbrekelijke geest van de disco-cultuur. Het is een avond waarop iedereen kan schitteren, of je nu op de dansvloer staat of thuis meebeweegt op de maat van de muziek. Dus mis deze kans niet om deel uit te maken van iets speciaals, om herinneringen te creëren die net zo tijdloos zijn als de muziek zelf. Zet je dansschoenen klaar, want Disco-Night bij Radio Hertogjansplace is jouw tijd om te stralen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *