Radio Hertogjansplace
Programma

Programma Woensdag

Radio Hertogjansplace, met de charismatische DJ Aragorn aan het roer, nodigt alle bluesliefhebbers uit voor een avond vol soulvolle melodieën en diepe grooves. Stel je voor, de klok slaat 20:00 uur en de eerste gitaarakkoorden weerklinken door de ether, een teken dat ‘Blues-time’ is begonnen. Luisteraars worden meegenomen op een muzikale reis door de tijd, van de Mississippi-delta tot de rokerige jazzclubs van Chicago, terwijl DJ Aragorn verhalen vertelt en anekdotes deelt tussen de nummers door.

De interactieve chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 is een broeinest van activiteit, waar fans van over de hele wereld samenkomen om hun liefde voor de blues te delen. Het is een plek waar vriendschappen worden gesmeed in de gemeenschappelijke taal van muziek.

En voor degenen die zich geroepen voelen om zelf achter de microfoon te kruipen, biedt Radio Hertogjansplace een podium om ontdekt te worden. Of je nu een doorleefde stem hebt die elke noot met emotie doordrenkt, of je bent een meester in het bespelen van de harmonica, dit station verwelkomt nieuw talent met open armen Email: janelburg@hotmail.nl

Dus, of je nu een doorgewinterde blueskenner bent of gewoon nieuwsgierig naar het genre, stem af op Radio Hertogjansplace. Wie weet, misschien vind je wel een nieuwe favoriete artiest, of beter nog, word je geïnspireerd om zelf de volgende blueslegende te worden. Vergeet niet de website https://hertogjansplace.nl te bezoeken voor meer informatie over aankomende evenementen en shows.

En onthoud, in de wereld van de blues is elke noot een verhaal en elke luisteraar een deel van de legende.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *