Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Zaterdag

Stap in de tijdmachine van Radio Hertogjansplace en laat je meevoeren op een muzikale reis door de decennia! Van de swingende jaren ’60 tot de dynamische jaren 2000, elke zaterdag wordt een non-stop marathon van gouden hits gepresenteerd. Luisteraars kunnen hun hart ophalen aan de nostalgische klanken die herinneringen oproepen aan de goede oude tijd. Of je nu verlangt naar de psychedelische rock van de jaren ’60, de disco fever van de jaren ’70, de elektronische vibes van de jaren ’80, of de popcultuur van de jaren ’90, er is voor ieder wat wils.

De interactieve chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 biedt een plek waar fans kunnen samenkomen, discussiëren en hun liefde voor muziek kunnen delen. En als je je eigen favoriete nummer wilt horen, dan kan dat! Met een eenvoudig verzoekje via de Jukebox op de website https://hertogjansplace.nl, kun je jouw persoonlijke noot toevoegen aan de dag. Het is niet alleen een kans om te genieten van de muziek, maar ook om deel uit te maken van een gemeenschap van gelijkgestemden.

En voor degenen die dromen van achter de microfoon staan, Radio Hertogjansplace is op zoek naar nieuwe DJ’s! Heb je een passie voor muziek en een stem die gehoord moet worden? Dan is dit je kans. Stuur een e-mail  janelburg@hotmail.nl en wie weet word jij de nieuwe stem die de luisteraars door hun muzikale reis leidt. Met een breed scala aan genres en een rijke geschiedenis van muziek, is Radio Hertogjansplace de perfecte plek om je DJ-carrière te starten of voort te zetten.

Dus, of je nu wilt ontspannen met de klassiekers, je dag wilt opvrolijken met wat nostalgie, of deel wilt uitmaken van de uitzending, stem af op Radio Hertogjansplace. Laat de muziek je meenemen en de herinneringen stromen; het is een ervaring die je niet wilt missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *