Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Zondag

Radio Hertogjansplace nodigt je uit voor een nostalgische reis door de tijd met onze Oldies Night. Elke zondag van 20:00 tot 22:00 uur kun je afstemmen op de klanken van de jaren ’60 tot 2000. DJ Aragorn en gast-DJ’s zullen je begeleiden door de decennia van gouden hits en vergeten juweeltjes.

Of je nu verlangt naar de swingende sixties, de disco van de jaren ’70, de pop van de jaren ’80, de grunge van de jaren ’90 of de beginjaren van 2000, er is voor elk wat wils.
Luisteraars kunnen hun favoriete nummers aanvragen via onze chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 en zo deel uitmaken van de show.

Bovendien is Radio Hertogjansplace op zoek naar gepassioneerde DJ’s, zowel mannen als vrouwen, die hun liefde voor muziek willen delen. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een e-mail naar janelburg@hotmail.nl. Bezoek onze website https://hertogjansplace.nl voor meer informatie en om de sfeer van onze community te proeven. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een muzikale ervaring die de tijd trotseert.

Tune in voor Oldies Night en laat de goede tijden rollen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *