Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Zaterdag

Radio Hertogjansplace brengt een nostalgische muzikale reis met hun non-stop radioprogramma dat de gouden hits van de jaren ’60 tot de vroege 2000s en meer omvat.
Elke zaterdag, de hele dag door, kunnen luisteraars afstemmen op tijdloze klassiekers en verborgen juweeltjes die de rijke muzikale geschiedenis weerspiegelen.

Voor degenen die graag een persoonlijke touch aan hun luisterervaring toevoegen, biedt de Jukebox op de website van Hertogjansplace https://hertogjansplace.nl de mogelijkheid om verzoekjes in te dienen.

Bovendien, voor degenen die zich geroepen voelen om deel uit te maken van het DJ-team, staat de deur open voor zowel mannen als vrouwen om hun passie voor muziek te delen en deel te nemen aan deze levendige gemeenschap. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via janelburg@hotmail.nl.

Met de chatbox-functie https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 kunnen luisteraars ook in real-time communiceren, waardoor een interactieve en verbonden luisterervaring ontstaat.

Radio Hertogjansplace is meer dan alleen een radiostation; het is een ontmoetingsplaats voor muziekliefhebbers en een brug naar de muzikale schatten van het verleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *