Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Woensdag

In de swingende wereld van online radio, waar de bluesy tonen van de gitaar de ether vullen, vinden we Radio Hertogjansplace, een plek waar de tijdloze muziek van de jaren ’60 tot de vroege 2000s en verder tot leven komt.

Elke woensdagavond, van 20:00 tot 22:00, neemt DJ Aragorn luisteraars mee op een muzikale reis door de decennia met het programma Blues-Time.
Luisteraars kunnen hun hart ophalen en verzoeknummers indienen via de chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255, een digitale ontmoetingsplaats waar muziekliefhebbers samenkomen om te chatten over hun favoriete bluesnummers en meer.

En voor degenen die zich geroepen voelen om deel uit te maken van dit radiostation, is er altijd ruimte voor nieuwe DJ’s, mannen of vrouwen, die hun passie voor muziek willen delen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via janelburg@hotmail.nl.

Met een toegewijde gemeenschap en een liefde voor muziek die generaties overschrijdt, blijft Radio Hertogjansplace een bastion van de blues, waar de noten van de gitaar net zo hartstochtelijk zijn als de stemmen van de DJ’s.

Website https://hertogjansplace.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *