Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Zaterdag

Radio Hertogjansplace biedt een non-stop radioprogramma dat een breed scala aan muziekgenres omvat, van de nostalgische Rock & Roll en Soul tot hedendaagse Pop en Nederlandse muziek. Elke zaterdag kunnen luisteraars genieten van een muzikale reis die hen meeneemt van de gouden jaren ’60 tot de hits van nu.

Voor degenen die graag interactief betrokken zijn bij de radio-ervaring, is er een chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 beschikbaar waar luisteraars met elkaar in gesprek kunnen gaan.
Bovendien kunnen verzoeknummers worden aangevraagd via de Jukebox op de website https://hertogjansplace.nl van het station, waardoor luisteraars een persoonlijke touch aan de afspeellijst kunnen toevoegen.

Radio Hertogjansplace is ook op zoek naar nieuwe DJ’s om hun team te versterken, wat een spannende kans biedt voor muziekliefhebbers die hun passie voor muziek willen delen met een breder publiek. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via  janelburg@hotmail.nl.

Met een dergelijke diversiteit aan muziek en de mogelijkheid voor luisteraars om actief deel te nemen, biedt Radio Hertogjansplace een unieke en verrijkende luisterervaring die de liefde voor muziek en gemeenschap viert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *