Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Maandag

Radio Hertogjansplace lijkt een levendige site te zijn voor muziekliefhebbers, waar de klanken van de jaren ’60 tot aan de hedendaagse hits door de ether golven.

Met een non-stop radioprogramma dat de hele dag doorloopt, biedt het een breed scala aan muziekgenres zoals pop, rock & roll, blues, Nederlandstalige nummers en soul, waardoor luisteraars van alle leeftijden kunnen genieten van een rijke en diverse muzikale ervaring.

De mogelijkheid om verzoekjes in te dienen via de Jukebox op hun website  https://hertogjansplace.nl voegt een interactief element toe dat de luisteraars betrekt bij het programma. Bovendien, met een chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 beschikbaar voor discussies en sociale interactie, creëert Radio Hertogjansplace een gemeenschap rondom hun liefde voor muziek en nostalgie.

Het station is ook op zoek naar nieuwe DJ’s, wat wijst op een groeiende operatie en een kans voor muziekenthousiastelingen om deel uit te maken van het team.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van Rotterdam, lijkt de website ook een bron van informatie te bieden, met een blik op het oude Rotterdam door middel van muziek en verhalen.

Website: https://hertogjansplace.nl
Email: janelburg@hotmail.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *