Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Dondardag

Radio Hertogjansplace, de swingende sensatie die de ether doet trillen met non-stop muziek van de jaren ’60 tot het heden!
Stel je voor, een radiostation dat niet alleen een tijdmachine is met de hits van de afgelopen decennia, maar ook een muzikale smeltkroes waar pop, Nederlandstalige muziek, blues, soul en rock & roll samenkomen in een harmonieuze symfonie.

En het beste deel? Je kunt je eigen soundtrack van het leven samenstellen door een verzoekje in te dienen via de magische Jukebox op website https://hertogjansplace.nl.

Maar wacht, er is meer! Ze zijn op zoek naar DJ’s die de microfoon willen oppakken en deel willen uitmaken van dit muzikale avontuur. Dus, als je droomt van het spinnen van platen en het praten over de golven, stuur dan een bericht naar janelburg@hotmail.nl.

Wie weet word jij de volgende stem die de luisteraars begeleidt door de rijke geschiedenis van muziek, van de swingende sixties tot de trendy tunes van 2024!

En voor degenen die graag chatten terwijl ze luisteren, heeft Radio Hertogjansplace een chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 waar je kunt kletsen over de muziek, herinneringen kunt delen of gewoon nieuwe vrienden kunt maken.

Radio Hertogjansplace is niet zomaar een radiostation, het is een gemeenschap, een plek waar muziek en mensen samenkomen, waar de nostalgie van vinyl hand in hand gaat met de digitale beats van vandaag. Tune in en word deel van de legende die Radio Hertogjansplace heet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *