Radio Hertogjansplace
Programma

Programma Woensdag

Stap in de tijdmachine van Radio Hertogjansplace en laat DJ Aragorn je meenemen op een muzikale reis door de tijd!
Elke woensdagavond van 20:00 tot 22:00 uur, kun je afstemmen op ‘Blues Time’ om je bluesy hart op te halen met klassiekers uit de jaren ’60 tot de hits van 2000 en verder.

En als je zin hebt om mee te babbelen, swing dan langs de chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255  en deel je liefde voor de muziek met gelijkgestemden.

Ben je zelf een muziekkenner met een stem als een nachtegaal of de charme van een rockster? Radio Hertogjansplace is op zoek naar DJ’s van alle soorten en maten. Dus, of je nu man, vrouw, of ergens tussenin bent, als je een passie hebt voor muziek en mensen kunt entertainen, stuur dan een email naar janelburg@hotmail.nl. Wie weet word jij de nieuwe stem die de luisteraars door de week sleept!

En vergeet niet, de website https://hertogjansplace.nl is jouw portaal naar de nostalgie, dus zet die bookmark klaar, pak een koptelefoon en bereid je voor op een avond vol soulvolle tunes. Met Radio Hertogjansplace is het elke dag een beetje weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *