Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Maandag

Radio Hertogjansplace biedt een rijke mix van muziekgenres, van blues tot rock, elektronische muziek, Nederlandse rock-‘n-roll, en meer, die de luisteraars meeneemt door de decennia heen, van de jaren ’60 tot het begin van de 21e eeuw.

Het non-stop radioprogramma is een levendige ontmoetingsplek voor muziekliefhebbers, waar ze niet alleen kunnen genieten van de muziek, maar ook interactief kunnen deelnemen via de chatbox .https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255
Voor degenen die hun muzikale ervaring willen personaliseren, biedt de Jukebox op de website https://hertogjansplace.nl de mogelijkheid om verzoeknummers aan te vragen.

Bovendien is Radio Hertogjansplace op zoek naar nieuwe DJ’s om het team te versterken, wat een fantastische kans kan zijn voor muziekenthousiastelingen die hun passie voor muziek willen delen met een breder publiek. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via janelburg@hotmail.nl.

Met een dergelijke diversiteit aan muziek en de mogelijkheid voor interactie lijkt Radio Hertogjansplace een bruisende online gemeenschap te zijn waar de liefde voor muziek en de waardering voor de rijke muzikale geschiedenis centraal staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *