Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Zondag

Radio Hertogjansplace brengt een nostalgische sfeer met zijn Oldies-Night, een radioprogramma dat de luisteraars meeneemt op een muzikale reis door de tijd.
Van de swingende Rock & Roll tot de soulvolle klanken van de Soul, van de pakkende Pop tot het eigen Nederlandse geluid, dit programma heeft voor ieder wat wils.

Het is een viering van de muziek van de jaren ’60 tot aan de hedendaagse hits, waarbij de klassiekers nieuw leven worden ingeblazen.
Elke zondagavond van 20:00 tot 22:00 uur, zorgt Dj Aragorn ervoor dat de luisteraars kunnen genieten van een zorgvuldig samengestelde selectie van tijdloze muziek.

Bovendien biedt de chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 een platform voor muziekliefhebbers om te verbinden en te delen in hun liefde voor muziek.

Radio Hertogjansplace is ook op zoek naar nieuwe Dj’s, mannen en vrouwen, die hun passie voor muziek willen delen en deel willen uitmaken van het team. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via janelburg@hotmail.nl

Met een dergelijke toewijding aan muzikale diversiteit en gemeenschapsgevoel, blijft Radio Hertogjansplace een unieke stem in de wereld van online radio-uitzendingen.

Website: https://hertogjansplace.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *