Radio Hertogjansplace
Programma

Programma Vrijdag

Stap in de tijdmachine van Radio Hertogjansplace en laat je meevoeren op een muzikale reis door de tijd met het radioprogramma Jukebox Time!

Elke vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 uur kun je afstemmen op de nostalgische klanken van de jaren ’60 tot de jaren 2000. Het is een levendige ontmoetingsplek voor muziekliefhebbers die verlangen naar de gouden hits van weleer.

DJ Aragorn neemt luisteraars mee op een nostalgische reis door de tijd, waar klassiekers van rock, pop, soul en meer de revue passeren.
Radio Hertogjansplace biedt niet alleen geweldige muziek, maar ook een gezellige chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 waar luisteraars kunnen kletsen en nieuwe vrienden kunnen maken.

En als je passie hebt voor muziek en radio, dan is dit je kans! Radio Hertogjansplace is op zoek naar nieuwe DJ’s, mannen en vrouwen, die hun liefde voor muziek willen delen met de wereld.

Dus, als je denkt dat je het in je hebt om de volgende DJ-ster te worden, stuur dan je e-mail naar janelburg@hotmail.nl en misschien word jij wel onderdeel van het team.
Bezoek de website https://hertogjansplace.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *