Radio Hertogjansplace
Programma

Programma Dinsdag

Stap in de glanzende discoschoenen van je geest en bereid je voor op een swingende reis door de tijd met Radio Hertogjansplace’s Disco Night!

Elke dinsdagavond, van 20:00 tot 22:00 uur, wordt de ether gevuld met de onweerstaanbare beats van de jaren ’60 tot de 2000s.
Het is niet zomaar een radioprogramma; het is een tijdmachine die je meeneemt naar de gouden tijden van disco, waar de glitterballen helderder schijnen dan de sterren en de dansvloer nooit leeg is.

DJ Aragorn, de meester van ceremonies, zorgt ervoor dat je voeten niet stil kunnen staan met een zorgvuldig samengestelde mix van klassiekers die je gegarandeerd terugbrengen naar de tijd van wijde pijpen en fonkelende discoballen.

En als je denkt dat dit alles is, houd je vast aan je afropruiken, want Radio Hertogjansplace heeft ook een chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 waar je kunt chatten met andere discofanaten, verzoeknummers kunt indienen, en misschien zelfs een shout-out kunt krijgen tijdens de show! Dus, of je nu een DJ bent met een passie voor disco en op zoek naar een plek om je kunsten te vertonen, of gewoon een muziekliefhebber die verlangt naar de dagen van ‘Stayin’ Alive’, Radio Hertogjansplace is de plek waar je moet zijn.

Vergeet niet je interesse te tonen door een mailtje te sturen naar janelburg@hotmail.nl en wie weet word jij de volgende ster achter de draaitafels van dit bruisende online radiostation.

Bezoek hertogjansplace.nl voor meer informatie en om je aan te sluiten bij de groovy gemeenschap van Disco Night. Zet je zonnebril op, ook al is het nacht, en laat de disco fever beginnen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *