Radio Hertogjansplace
Programma

Programma Woensdag

Ontdek de swingende wereld van Radio Hertogjansplace, waar de blues tot leven komt en de ether trilt met de nostalgische klanken van het verleden! Met een rijke mix van muziekgenres, van blues tot rock, elektronische muziek, en Nederlandse rock-‘n-roll, biedt dit bruisende online radiostation voor ieder wat wils.

Elke woensdagavond wordt het programma “Blues Time” uitgezonden, waar de diepe en soulvolle tonen van de blues je meenemen op een muzikale reis.
En er is meer, want luisteraars kunnen tijdens de uitzending gezellig chatten in de chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255, waardoor de ervaring nog interactiever wordt.

Voor degenen die gepassioneerd zijn door muziek en hun stem willen laten horen, Radio Hertogjansplace is op zoek naar nieuwe DJ’s, mannen en vrouwen, die hun liefde voor muziek willen delen met een breed publiek. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via email janelburg@hotmail.nl voor meer informatie.

Bezoek ook de website van Radio Hertogjansplace voor de laatste updates, programma-informatie en om de sfeer van oud Rotterdam te proeven. Laat je meeslepen door de muziek en word onderdeel van een gemeenschap waar de blues altijd blijft spelen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *