Radio Hertogjansplace
Programma

Programma Vrijdag

Elke vrijdagavond transformeert Radio Hertogjanspace in een swingende jukebox, waar DJ Aragorn de scepter zwaait van 20:00 tot 22:00 uur.
Met een mix van klassiekers en verborgen pareltjes, brengt hij luisteraars terug naar de tijd waarin de jukebox koning was.

De chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 bruist van leven, waar fans en muziekliefhebbers samenkomen om te praten over de hits die hun hart sneller doen kloppen.

En als je denkt dat je het in je hebt om de volgende DJ-sensatie te worden, dan is dit je kans! Radio Hertogjanspace is op zoek naar DJ’s met passie voor muziek en een vleugje charisma.
Dus, of je nu man of vrouw bent, jong of oud, als je een liefde voor muziek hebt die je wilt delen, stuur dan je demo naar janelburg@hotmail.nl.
Wie weet sta jij binnenkort achter de draaitafels, terwijl je de luisteraars betovert met jouw muzikale selecties.

Bezoek ook de website hertogjansplace.nl voor meer informatie, waar de geest van de radio levend wordt gehouden, zelfs als de uitzending voorbij is. Het is meer dan een radiozender; het is een gemeenschap waar de liefde voor muziek en gezelligheid hand in hand gaan.

Dus stem af op Radio Hertogjanspace, waar elke vrijdagavond een feestje is en iedereen uitgenodigd is.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *