Radio Hertogjansplace
Programma

Programma Zondag

Zet je schrap voor een nostalgische reis door de tijd met Oldies-Night op radio hertogjanspace, waar de klassiekers nieuw leven worden ingeblazen!

Elke zondag van 20:00 tot 22:00 uur neemt DJ Arargorn je mee op een muzikale odyssee, compleet met een gezellige chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 waar je jouw favoriete gouwe ouwe kunt aanvragen. Of je nu verlangt naar de swingende sixties of de groovy seventies, deze show heeft het allemaal.

En als je denkt dat je de juiste platen kunt draaien en de oldies eer aan kunt doen, dan is dit je kans! Radio hertogjanspace is op zoek naar DJ’s met een passie voor het verleden en een oor voor de toekomst. Dus, als je je geroepen voelt, stuur dan een swingende email naar janelburg@hotmail.nl en wie weet word jij de nieuwe stem die de klassiekers laat herleven.

Draai die volumeknop omhoog, stem af op de juiste frequentie en laat je meevoeren naar een tijd waar de muziek nog echte ziel had. Oldies-Night is meer dan een radioprogramma; het is een tijdmachine die je hart sneller doet kloppen en je voeten niet stil kan houden. Mis het niet!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *