Radio Hertogjansplace
Programma

programma Vrijdag

Radio Hertogjan’s Place brengt met Jukebox-Time een frisse wind in de wereld van de radioprogramma’s. Dj Aragorn, bekend om zijn scherpe muzikale instinct, stelt elke week een playlist samen die zowel tijdloze klassiekers als de nieuwste hits omvat.
Luisteraars worden uitgenodigd om elke vrijdagavond af te stemmen op dit twee uur durende muzikale avontuur, waarbij ze niet alleen getrakteerd worden op zorgvuldig gekozen muziek, maar ook de kans krijgen om via de interactieve chatbox  in contact te komen met andere muziekenthousiastelingen. Deze chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255, een virtuele ontmoetingsplaats, versterkt de gemeenschapszin en biedt een platform voor levendige discussies en het delen van muzikale ervaringen.

Voor diegenen die dromen van een carrière in de radio-industrie of simpelweg hun liefde voor muziek willen delen, kondigt Radio Hertogjan’s Place een opwindende mogelijkheid aan om deel uit te maken van hun team. Ze zijn op zoek naar nieuwe talenten die met hun unieke stem en muzikale selectie het radiolandschap kunnen verrijken. Ervaring achter de draaitafels is geen vereiste; wat telt is passie voor muziek en de bereidheid om deze te delen met de wereld. Potentiële Dj’s, ongeacht geslacht, worden aangemoedigd om hun interesse kenbaar te maken door contact op te nemen via janelburg@hotmail.nl.

Deze kans is meer dan een uitnodiging om achter de microfoon te staan; het is een uitnodiging om deel te nemen aan een gemeenschap die de transformerende kracht van muziek erkent en viert. Radio Hertogjan’s Place biedt een podium waarop zowel luisteraars als Dj’s samen kunnen komen om hun passie voor muziek te delen en te verspreiden.

Met Jukebox-Time en de zoektocht naar nieuwe Dj’s bevestigt Radio Hertogjan’s Place zijn toewijding aan het creëren van een inclusieve en dynamische muzikale ervaring voor iedereen. Het is een plek waar muziek niet alleen wordt afgespeeld, maar waar het leeft, ademt en inspireert.

Voor degenen die de roep van de muziek voelen, biedt Radio Hertogjan’s Place de perfecte gelegenheid om hun stem te laten horen en een impact te maken in de wereld van de radio.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *