Radio Hertogjansplace
Rotterdam enzo

Feyenoord Vrouwen maakt einde aan dramatische reeks met winst in Den Haag

Feyenoord Vrouwen heeft donderdag een zege geboekt in de Eredivisie. De ploeg van interim-trainer Sandra van Tol won met 0-2 bij Den Haag en maakte zo een einde aan een serie nederlagen.

Pia Rijsdijk bracht Feyenoord tien minuten voor rust op voorsprong. In de tweede helft zette Cheyenne van den Goorbergh de eindstand op het bord.

De overwinning is een opsteker voor de Rotterdamse vrouwen, die op 16 oktober voor het laatst een zege wisten te boeken (3-0 tegen VV Alkmaar). Daarna volgden een gelijkspel en vier nederlagen op rij.

Feyenoord was daardoor flink weggezakt in de stand. De ploeg van Van Tol staat nu op de zesde plek, met zestien punten uit tien duels.

Het Den Haag van trainer Sjaak Polak heeft evenveel punten, maar staat een plekje hoger vanwege een beter doelsaldo. FC Twente gaat aan kop met 27 punten.

Vrijdag staan er drie wedstrijden in de Vrouwen Eredivisie op het programma. Feyenoord en Den Haag komen pas in het nieuwe jaar weer in actie.

Bron: NU.nl