Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Zondag

Ben je op zoek naar een gezellige radiozender met de beste muziek uit de jaren 60, 70, 80 en 2000?
Dan moet je zeker luisteren naar Radio Hertogjansplace, het radioprogramma dat elke zondagavond van 20:00 tot 22:00 uur wordt uitgezonden.

Je kunt genieten van de Oldies Night, een speciale show waarin Dj Aragorn je meeneemt op een nostalgische reis door de tijd. Je kunt ook meepraten in de chatbox op https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 en je verzoekjes doorgeven.

Radio Hertogjansplace is een online radiozender die draait op vrijwilligers. Als je zelf ook graag dj wilt worden en je passie voor muziek wilt delen, kun je een mailtje sturen naar janelburg@hotmail.nl. Voor meer informatie over Radio Hertogjansplace, bezoek onze website https://hertogjansplace.nl.

Luister en chat gezellig mee met Radio Hertogjansplace, de radiozender voor jong en oud!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *