Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Zondag

Radio Hertogjansplace lijkt een levendige ontmoetingsplek voor muziekliefhebbers, met een speciale waardering voor de gouden hits uit de jaren ’60 tot de jaren 2000.

Het radioprogramma Oldies Night, Zondag 20:00-22:00 gepresenteerd door Dj Aragorn, biedt luisteraars een nostalgische reis door de tijd met muziek die herinneringen oproept aan vervlogen tijden.
Luisteraars kunnen zelfs verzoeknummers indienen en interactief deelnemen via de chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 , wat een persoonlijke touch geeft aan de luisterervaring.

De website https://hertogjansplace.nl van het station biedt een rijke bron van informatie en entertainment, inclusief historische foto’s van Rotterdam, wat bijdraagt aan de lokale charme.

Bovendien is Radio Hertogjansplace op zoek naar nieuwe Dj’s, wat wijst op een groeiende gemeenschap en kansen voor muziekenthousiastelingen om deel uit te maken van het team. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de muzikale schatten van het verleden en het bijdragen aan een levendige muziekcultuur, biedt Radio Hertogjansplace een unieke kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *