Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Maandag

Radio Hertogjansplace, een non-stop radioprogramma dat de luisteraars meeneemt op een muzikale reis door de decennia, biedt een unieke mix van hits uit de jaren ’60 tot de jaren 2000 en meer. Elke maandag kunnen luisteraars genieten van een volledige dag gevuld met nostalgische melodieën en tijdloze klassiekers, een perfecte manier om de week te beginnen.

Voor degenen die interactief willen deelnemen, biedt de chatbox op https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 een platform om te chatten, waardoor de ervaring nog persoonlijker wordt.

De Jukebox-functie op de website https://hertogjansplace.nl is een innovatieve manier voor luisteraars om hun favoriete nummers aan te vragen en de afspeellijst te beïnvloeden.

Bovendien is Radio Hertogjansplace op zoek naar gepassioneerde DJ’s, mannen en vrouwen, die hun liefde voor muziek willen delen en deel willen uitmaken van het team. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via  janelburg@hotmail.nl

Met een dergelijke betrokkenheid bij de gemeenschap en een toewijding aan muzikale diversiteit, blijft Radio Hertogjansplace een levendige plek voor muziekliefhebbers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *