Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Dinsdag

Stap in de tijdmachine van muziek met Radio Hertogjansplace’s Disco Night! Elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur, kun je swingen op de beste discohits van de jaren ’60 tot de 2000.
Het is een feest van herkenning en nostalgie, waarbij de klassieke grooves en onvergetelijke melodieën je meenemen op een reis door verschillende decennia van muziek.

Of je nu verlangt naar de psychedelische klanken van de jaren ’60, de funky beats van de jaren ’70, de elektronische vibes van de jaren ’80, of de dansbare hits van de jaren ’90 en 2000, Disco Night heeft voor ieder wat wils.

En het mooiste is dat je niet alleen kunt luisteren, maar ook actief kunt deelnemen via de chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255. Deel je muzikale herinneringen, vraag je favoriete nummers aan en maak deel uit van de community.

Heb je een passie voor muziek en denk je dat je het in je hebt om als DJ de luisteraars van Radio Hertogjansplace te vermaken? Dan is dit je kans! Ze zijn op zoek naar enthousiaste DJ’s die hun liefde voor muziek willen delen. Stuur een e-mail janelburg@hotmail.nl en wie weet sta jij binnenkort achter de draaitafels.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een radiostation dat de kracht van muziek viert en mensen samenbrengt, ongeacht waar ze zijn. Tune in op Disco Night en laat de ritmes je meenemen op een onvergetelijke muzikale reis.

Website https://hertogjansplace.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *