Radio Hertogjansplace
Programma

Programma Maandag

Luisteraars opgelet, het is tijd om je speakers op te poetsen en je volume op elf te zetten, want Radio Hertogjansplace brengt je Non-Stop Maandag! Dat klopt, de hele dag, geen onderbrekingen, alleen jij en de muziek die je hart sneller doet kloppen.

En als je denkt: “Maar ik wil meer interactie!”, vrees niet, want onze chatbox staat klaar voor al je muzikale discussies, grappen, en misschien zelfs een beetje roddelen over de nieuwste hits. Spring erin via https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 en laat je stem horen!

Maar wacht, er is meer! Heb je een verzoeknummer dat je gewoon moet horen? Ga dan naar onze Jukebox op https://hertogjansplace.nl en laat ons weten wat jouw oren willen verwennen. Wij zijn hier om jouw maandag te transformeren van ‘meh’ naar ‘yeah’!

En voor degenen onder jullie die denken: “Ik kan dit beter,” nou, laat het ons zien! We zijn op zoek naar DJ’s van alle soorten en maten, van de nachtegaal tot de ochtenduil. Dus als je passie hebt voor muziek en een stem die zelfs de meest chagrijnige buurman kan laten glimlachen, stuur ons dan een e-mail op janelburg@hotmail.nl.

Wie weet, misschien word jij wel de nieuwe stem van Radio Hertogjansplace. Draai die platen en laat de wereld dansen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *