Radio Hertogjansplace
Programma

Radioprogramma Dinsdag

Radio Hertogjansplace, een bruisende online radiozender, brengt de Disco-Time show elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur.
Met DJ Aragorn aan het roer, neemt het programma luisteraars mee op een muzikale reis door de decennia, met hits uit de jaren ’60 tot de vroege 2000s.

Het is een feest van nostalgie en nieuwe ontdekkingen, waarbij elk nummer zijn eigen verhaal en plaats in de muziekgeschiedenis heeft.
De chatbox https://chameleon.chattersnet.nl/chat/5255 biedt een interactieve ervaring waar luisteraars kunnen chatten en deelnemen aan de show.

Voor degenen die gepassioneerd zijn door muziek en de rijke geschiedenis van Rotterdam, biedt Radio Hertogjansplace ook een kijkje in het verleden  die de stad en haar veranderende landschap belichten.

Bovendien is er een oproep voor nieuwe DJ’s, mannen en vrouwen, die hun liefde voor muziek willen delen en deel willen uitmaken van het Hertogjansplace team. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via janelburg@hotmail.nl.

Met een toegewijde gemeenschap en een liefde voor muziek en cultuur, blijft Radio Hertogjansplace een levendige plek voor entertainment en herinnering.

Website: https://hertogjansplace.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *